سنگاپور

ویزای سنگاپور

                        مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور سنگاپور :
اسکن رنگی از پاسپورت .
اسکن رنگی از عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید .
آدرس کامل محل کار و محل سکونت و نوع کار متقاضی .
 
توجه فرمائید :
در بعضی از مواقع برای اخذ ویزا نیاز به رزرو هواپیما و واچر هتل هم می باشد .
 
نکاتی در مورد ویزا کشور سنگاپور :
ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است و شما پس از ورود به سنگاپور 30 روز می توانید در این کشور بمانید .
ویزا کشور سنگاپور به 2 صورت عادی و فوری قابل دریافت است .
دریافت ویزای عادی سنگاپور حداقل 15 روز و دریافت ویزای فوری سنگاپور 7 روز کاری می باشد .
قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنگاپور ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است


                    
نوع ویزا روز کاری قیمت
توریستی تحویل در سنگاپور 12 روز 95$
توریستی تحویل در کوالالامپور 12 روز 75$
توریستی با هتل 12 روز 75$
مدارک مورد نیاز: